Glutenvrije hondensnacks zijn lekker én gezond

Natuurlijke hondensnack van Best Buddy

Glutenvrije hondensnacks zijn lekker én gezond

We zien het de laatste jaren steeds vaker: honden met een allergie of intolerantie voor gluten. Bij BestBuddy begrijpen we dat je alleen het allerbeste wil voor je hond. Daarom zijn al onze snacks glutenvrij. Glutenvrije hondensnacks shop je dus makkelijk en snel bij BestBuddy Pets!

Voor honden met een glutenallergie

Heeft jouw hond last van jeuk, schilfers of diarree? Dit zijn symptomen die kunnen duiden op een glutenallergie of -intolerantie. Het lichaam (darmen, huid) van de hond reageert op de eiwitten waaruit de gluten zijn opgebouwd. Gelukkig zijn deze symptomen te verminderen door het uitsluiten van graan (met name tarwe) en gluten. Met glutenvrije hondensnacks en -voeding zullen de symptomen snel verdwijnen. Het is belangrijk om aandacht te hebben voor alles wat de hond binnen krijgt, zoek naast geschikte voeding ook naar geschikte snacks.

Altijd vrij van gluten

De hondensnacks van BestBuddy zijn altijd vrij van gluten. Dankzij een maximaal aandeel vlees bevatten de snacks al het goede van vlees in een houdbare vorm. Omdat er geen tarwe in onze producten wordt verwerkt, zijn onze snacks uitermate geschikt voor honden met een intolerantie of allergie voor gluten.

Glutenvrije hondensnacks van BestBuddy

Glutenvrije hondensnacks zonder kunstmatige toevoegingen

De hondensnacks van BestBuddy zijn de meest geaccepteerde snacks op de markt. Dankzij het unieke recept hebben de snacks een lekkere smaak en een zachte, stevige bite. Door de langzame droging op lage temperatuur blijft de natuurlijke smaak en geur van de snacks behouden.

Wij maken onze snacks zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Dat maakt BestBuddy snacks lekker en verantwoord!

Lekker en verantwoord snacken met glutenvrije hondensnacks

De hondensnoepjes van BestBuddy zijn puur en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Hierdoor geef je je hond een lekker en verantwoord tussendoortje. Snacken hoeft dus absoluut niet ongezond zijn!

Breed assortiment glutenvrije snacks

In onze webshop vind je een breed assortiment hondensnacks, allemaal glutenvrij. Een maximaal aandeel vlees, gezonde vetten en vitamines. Kortom: alles waar je hond gelukkig van wordt!