Puppy’s en voeding

Gezonde hond met puppieoogjes

Puppy’s en voeding

Als je je hond iets wil leren, kun je dat doen op basis van belonen van goed gedrag en straffen van ongewenst gedrag. Gelukkig kiezen veruit de meeste mensen tegenwoordig voor belonen van goed gedrag. Je zegt ermee: wat je nu doet vind ik fijn en het levert jou een voordeel op.  De beloning kan heel divers zijn: je kunt belonen met aandacht en stem, met een aai of knuffel, met een kort spel en je kunt ook iets lekkers geven. Welke beloning je ook kiest, het is belangrijk dat je hond jouw reactie als een beloning ziet. Het geven van een beloning vergroot de focus. Je concurreert immers tijdens de training met alle prikkels die vanuit de omgeving komen. Hoe moeilijker de omgeving, hoe lekkerder de snack moet zijn, om toch de aandacht bij jou en de training te houden.

Met de snacks van BestBuddy kies je voor kwaliteit en bovenal voor een snack die door de honden heel lekker gevonden wordt. De smaak en zeker ook de geur is uitstekend! Het fijne is, dat bijvoorbeeld de Bonus trainingssnackjes al kant en klaar in kleine stukjes in een potje zitten. Ze kruimelen niet en je handen blijven schoon. Ook de Softs zijn lekkere snelle hapjes. De wat grotere Jerky’s zijn zeer geschikt als hoofdprijs: als je hond iets bijzonder goed heeft gedaan! Ook zijn ze gemakkelijk in kleine stukjes te knippen voor tijdens de training en in zoek-, snuffel- en hersenwerk te gebruiken.
Voor de gezondheid van je hond is het belangrijk dat de beloningen van BestBuddy goed passen binnen een gezond voedingspatroon. Alle beloningen zijn gemaakt van vlees, de voornaamste voedingsbron van de carnivoor. Kunstmatige toevoegingen als smaak-, geur- en kleurstoffen vind je niet in deze producten. Ook zijn de snacks glutenvrij en altijd gemaakt van 1 diersoort. Is je hond gevoelig voor een bepaalde diersoort, dan kan je eenvoudig zien welke snacks voor jouw hond geschikt is.